Vi er selvfølgelig på facebook også...
Tanya Johannessen

Tanya Johannessen

tirsdag, 29 mars 2022 16:45

Årsmøte i dag kl.20 - Teams lenke

Microsoft Teams-møte

Bli med fra datamaskin eller mobilapp

Klikk her for å delta i møtet

Finn ut mer | Møtealternativer

 

Dette er årets stevne som er åpent for alle fra 1.-6. klasse. Kom å bli med - dette blir gøy:-) Det blir en helg med trening, defilering, aktiviteter og diskotek, og det hele avsluttes med turnoppvisning søndag.

 

 

Stevnet arrangeres av TUIL Tromsdalen Turn 21. og 22. mai på TUIL arena II.

 

 

Vi har avreise med buss fra Harstadhallen tidlig lørdag morgen og retur søndag ettermiddag. Prisen, som inkluderer stevneavgift, aktiviteter, overnatting, 5 måltider og transport er kr 1.400 pr gymnast. Betaling må gjøres ved påmelding, og screenshot av Vipps/bankbetaling sendes sammen med påmeldingen på mail. Påmeldingen er bindende. Vippsnr: #109368 eller til konto 4730 09 19037. Merk innbetaling med «BKTS - Navn på gymnast»

 

Det vi trenger å vite må sendes som under i en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

-      Navn på gymnast

-      Fødselsdato

-      Antall tidligere stevner

-      Allergier

-      Busstransport – Ja/Nei

-      Overnatting på skole – Ja/Nei

-      Mobilnr til gymnast og mobilnr til foresatt

-      Screenshot/kopi av betaling av kr 1.400

 

Stevnet er også lagt inn som et arrangement i Spond på 21.-22. mai, og gymnastene som skal være med må også takker JA til arrangementet i Spond.

 

Vi trenger også noen reiseledere så dersom noen foreldre ønsker å være med som reiseleder er det bare å melde seg på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Trenger du mer informasjon er det bare å ta kontakt.

Vedlagt sakspapirer til årsmøtet i HTF tirsdag 29. mars kl 20:00.

 

Vel møtt!

 

Treningstid og konkurranserekkefølge fremkommer av vedlegget.

 

HTF har treningstid kl 10:20 søndag så gymnastene bør være i hallen kl 10.

 

Harstad turnforening arrangerer sonemesterskap (tidligere kretsmesterskap for Troms) for Rekrutt (11-13 år) på vegne av Troms og Finnmark Gymnastikk- og turnkrets førstkommende søndag. Konkurransen holdes i Harstadhallen og starter kl 13:00. Kom gjerne i god tid. Dørene åpnes for publikum kl 12. Det er ca 75 påmeldte deltakere fra fem forskjellige turnforeninger i Troms.

 

Ta med familien og bli med på en spennende konkurranse og en flott turnopplevelse. Det blir cafe med både kaker, vafler og pølser mv.

 

Inngang: Voksne (over 16 år) kr 100, 10-16 år kr 50, under 10 år går gratis. Overskuddet går til sparekonto for turnhall.

Da vi har hatt problemer med å klare å ferdigstille årsmøtepapirene i tide, ser vi oss nødt til å utsette HTFs årsmøte en uke til tirsdag 29. mars kl 20:00.

 

Sakspapirer blir lagt ut en uke før møtet.

HTF hedrer Lise-Karin Fjærli for mer enn 20 år i frivillig arbeid for Harstad Turnforening

 

På vinteroppvisningen 2. mars hedret turnforeningen en av våre mest sentrale frivillige og tillitsvalgte – Lise-Karin Fjærli.

 

Hun er i dag kasserer og nestleder i turnforeningen, men er også i stor grad kontinuiteten og historikken i foreningen, og hjelper derfor til ift. både styreleder, medlemsansvarlig og arrangementsansvarlig, og ift. øvrige posisjoner i styret, i tillegg til at hun alltid utgjør en viktig brikke i dugnadsgjengen ved våre arrangementer, alltid med forberedelser til arrangementet og med gjennomføringen, gjerne bl.a. inne på kjøkken-kiosk.

 

Lise-Karin har hatt verv i turnforeningen eller for turnforeningen i over 20 år, altså fra rundt år 2000. Hun har hatt de fleste posisjoner i HTF-styret, og har hatt verv for HTF i turnkretsen fra 2008-2017. Lise-Karin har også hatt verv i Harstad Idrettsråd fra 2014-2017, og var da med på å lage rapporten «Idrettsbyen Harstad» som kom i 2017. Det er denne rapporten og den prioriteringslista som rapporten konkluderer med, som hele harstadidretten enstemmig vedtok å følge, og som idretten har vært enstemmig enige om å følge hvert år etterpå. Det er derfor denne rapporten som ligger til grunn for at vi til neste år kan flytte inn i den nye turnhallen.

 

Lise-Karin jobber til sammen svært mange timer hver uke for turnforeningen, og i løpet av mer enn 20 år utgjør hennes gratis og frivillige innsats alene, til sammen mange årsverk, altså mange millioner kroner i verdi for turnforeningen, for barn og unge i Harstad og for frivilligheten i Norge. Nå er det jammen på tide at turnforeningen, om ikke annet på symbolsk vis, viser Lise-Karin at vi setter pris på det hun har gjort for turnforeningen, og for barn og unge i Harstad.

 

Som et synlig symbolsk tegn på vår takknemlighet, har vi har kjøpt Lise-Karin et smykke. Det er et «Askepott-smykke» av harstadkunstneren Bjørg Nordli-Mathiesen, som vi har gravert inn «Harstad Turnforening» på. Smykket har symbolsk verdi fordi Lise-Karin er en «Askepott» for oss. Hun som alltid hjelper til når noen trenger det, men som oftest beveger seg i bakgrunnen og ikke vises så godt. Hun er den som hele tiden tilrettelegger og gjør masse jobb som andre ofte ikke ser.

 

Fra hele Harstad turnforening: Tusen takk for mer enn 20 års frivillig innsats!

tirsdag, 01 mars 2022 09:07

HTFs vinteroppvisning onsdag 2. mars

Til tross for høyt smittetrykk og en del sykefravær på treningene de siste ukene, har styret i dag besluttet å gjennomføre den planlagte Vinteroppvisningen (forsinket juleoppvisning) onsdag 2. mars. Vi gleder oss masse til å se gymnaster og familie sammen i hallen igjen. Dette blir den aller første oppvisningen for mange av våre gymnaster.

 

Som smitteverntiltak er følgende viktig å få med seg

-          Ingen som er smittet eller har symptomer, må komme i hallen, hverken gymnaster, trenere, frivillige eller publikum. Ha god hånd og hostehygiene.

-          Partiene holdes adskilt på gulvet – God avstand mellom partiene på defilering – Adskilte hvilesoner for hvert parti i hallen

-          Vi oppfordrer publikum til å ha på munnbind på seg på tribunen og når man står i kø ved billettsalg og cafe/kiosk, holde avstand så langt det er mulig, og sitte på de samme plassene under hele oppvisningen (når man ikke er i kiosk/cafe). Familier/husstander bør sitte sammen.

-          Dugnadsgjengen som baker kaker etc må være friske, ikke i isolasjon eller i karantene som nærkontakt. Dugnadslista fra før jul er videreført, se eget innlegg om dette på Spond.

 

Oppvisningen starter kl 17:30, men dørene åpnes kl 16:30. Kom gjerne tidlig for å unngå kø og trengsel.

Gymnastene bes stille ferdig skiftet partivis nede i hallen kl 17:00.

Oppdatert kjøreplan kommer ut til trenerne på tirsdag, men i hovedsak kommer de yngste gymnastene først, og de eldste gymnastene til sist.

Det blir cafe med kaffe, brus, pølser, vafler og kaker og vi ønsker primært betaling med kort, men Vipps går også bra.

Inngang er kr 100 for alle over 16 år. Overskuddet settes på sparekontoen for turnhallen.

 

Velkommen alle sammen!

Harstad turnforening er med i Polar Krafts satsning - Kraft til Idretten!

Vil du ha en god strømavtale som også gir økonomisk støtte til Harstad turnforening– bytt til Idrettsstrøm! Prisen på Idrettsstrøm er en miks av spotpris og fastpris, og gir en god og forutsigbar pris. I gjennomsnitt har prisen i 2021 vært på 35,86 øre pr kWh. Det koster ingenting å bytte (eller å bytte tilbake) og det er ingen bindingstid. Strømmen er sertifisert som fornybar energi med Elsertifikater og faktureres etterskuddsvis.

Klarer vi å få 100 familier/firma til å bytte til Idrettsstrøm hos Polar Kraft, vil vi få en fin bonus i tillegg til årlig fast støtte. I tillegg går 1 øre pr kWh som våre støttespillere bruker, til turnforeningen, dvs at en normalt familie vil sørge for at Polar Kraft årlig utbetaler støtte på 200-300 kr til HTF. Klarer vi tillegg å få med bedrifter vil selvsagt de årlige støttebeløpene bli enda større. Støtten vil være kjærkommen og viktig når vi skal handle turnutstyr til ny turnhall for 4-6 millioner, og når vi skal profesjonalisere organisasjonen vår for å gi et enda bedre tilbud til våre gymnaster, og til alle på ventelisten. Får vi mange familier med og i tillegg klarer å få med noen firma, kan vi kanskje oppnå årlig støtte på kr 100.000.

Bytt i dag, det er kjempelett – Du gjør det på HTFs egen Idrettsstrøm-side hos Polar Kraft:
kampanje.kti.no/?kid=harstad-turnforening&fml=87

Her finner du også informasjon om strømproduktet, prisen og hvordan Kraft til idretten fungerer!

Hos Polar Kraft finner du også mer detaljert informasjon om Idrettsstrøm-produktet.
polarkraft.no/stromavtaler/privat/idrettsstrom/forvaltet-pris-idrettsstrom

Geir har alt bytta til Idrettsstrøm og kjempefornøyd, og det er også flere andre i foreningen som alt har Idrettsstrøm i kontakten sin. Jeg håper alle i HTF kan være med og verve venner og firmaer. Snakk med besteforeldre, tanter og onkler, med naboen og med jobben. Skulle du ønske å støtte en annen klubb med Idrettsstrøm er det selvsagt også helt ok, men vi vil gjerne ha deg med på HTF-laget!

Camilla Vikan i HTF-styret er vår Idrettsstrømekspert og kan også kontaktes ved spørsmål (epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf 936 56 123). På dagtid er Camilla kunderådgiver i Polar Kraft.

kraft til idretten htf

mandag, 13 desember 2021 12:55

HTF holder stengt til over nyttår!

På grunn av situasjonen med økende smitte på landsbasis og usikkerheten med Omikron-varianten, og for å unngå smitteoppblomstring rett før jul, velger HTF å ikke arrangere trening før jul.

 

Treningene på Spond er nå avlyst ut 2021, så satser vi på at vi er klare til oppstart igjen fra mandag 3. januar, såfremt smittesituasjonen tillater det.

 

Vi prøver på å arrangere en forsinket juleoppvisning i slutten av januar, og kommer tilbake til det snarlig.

 

God jul og godt nyttår til alle våre flotte gymnaster, trenere og frivillige!

Side 1 av 6

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen