tirsdag, 26 april 2022 12:26

Oppdatering Bambusa-dugnad i uke 21

Written by

Håper alle er klare til å starte sokkesalg!
Minner om viktige datoer i forbindelse med vårens Bambusa-dugnad:


Alle som har fått utlevert en pose, må sørge for å Vippse 1000kr til sin dugnadsansvarlig innen 3. juni. Usikker på hvem du skal Vippse til? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Om noen ikke har fått utlevert pose, ta kontakt med meg eller dugnadsansvarlig ved aktuelt parti. Usikker på dugnadsansvarlig? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Dugnadsansvarlige må huske på å innbetale til HTF innen utgang av uke 23.

 

 

Opprinnelig tekst:

Harstad turnforening skal i 2022-2023 investere 5-7 millioner kroner i turnutstyr og innredning i den nye turnhallen.

Byggestart for hallen vil være på sensommeren i år, og skal være ferdig høsten 2023, når HTF fyller 125 år!
Det blir hent fantastisk for alle våre eksisterende gymnaster, for de 440 på ventelisten og for de andre idrettslagene i byen.

 

For å skaffe finansiering til dette må vi alle i HTF bidra, både med kontingent og treningsavgift, og med dugnader. Både vinteroppvisningen og sonemesterskapet gav overskudd i titusenkronersklassen. I tillegg jobber vi i styret og i turnhallgruppa med sponsorer og støttespillere, samt gavefond etc.

 

HTF har inngått avtale med Bambusa om å gjennomføre en dugnad med sokkesalg i vår og en i høst. Bambusa lager høykvalitetssokker av miljøvennlig bambus. Det er svært gode ig miljøvennlige produkter med god passform. Les mer om Bambusa her bambusa.no

 

Dugnaden består i at alle gymnaster i HTF får en pose med 5 pakker med sokker (5 par sokker i hver pakke) som de må selge eller kjøpe til familien. Ved flere gymnaster i en familie får familien en pose. Sokkepakkene selges for kr 200 pr pakke og til sammen utgjør de 5 pakkene i hver pose kroner 1000. Pakkene kan kjøpes til familien til eget bruk eller kjøpes og brukes som gaver etc. De kan selges til familie, naboer, venner og kjente, men må selges eller kjøpes som en salgsdugnad i løpet av 4 dager (for å unngå mva) i uke 22, fra 30. mai til 2. juni. Innbetalingen på kroner 1000 fra hver familie gjøres på Vipps innen 3. juni.

 

Sokkepakkene utleves uka før, uke 21. Vi kommer tilbake med mer detaljer om utlevering og innbetaling etc. Innen den tid må hvert parti oppnevne en dugnadsansvarlig blant foreldrene, i samarbeid med hovedtrener på partiet.

Oppgaven til dugnadsansvarlig bli å hente 1-2 esker med poser i uke 20 og levere disse posene ut på partiet (inntil 20 gymnaster/poser pr parti), og ta imot betalingen på kroner 1000 på Vipps i slutten av uke 23, og å innbetale dette til HTFs konto ved dugnadsslutt.


Vi håper dere alle vil bidra i dette felles løftet for å finansiere utstyr til ny turnhall. Om vi får dette til vil vi tjene inn over 200.000 kroner til turnutstyret til ny turnhall bare i 2022.

 

bildet logoer

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen