søndag, 06 mars 2022 17:56

HTF hedrer Lise-Karin Fjærli for mer enn 20 år for HTF

Written by

HTF hedrer Lise-Karin Fjærli for mer enn 20 år i frivillig arbeid for Harstad Turnforening

 

På vinteroppvisningen 2. mars hedret turnforeningen en av våre mest sentrale frivillige og tillitsvalgte – Lise-Karin Fjærli.

 

Hun er i dag kasserer og nestleder i turnforeningen, men er også i stor grad kontinuiteten og historikken i foreningen, og hjelper derfor til ift. både styreleder, medlemsansvarlig og arrangementsansvarlig, og ift. øvrige posisjoner i styret, i tillegg til at hun alltid utgjør en viktig brikke i dugnadsgjengen ved våre arrangementer, alltid med forberedelser til arrangementet og med gjennomføringen, gjerne bl.a. inne på kjøkken-kiosk.

 

Lise-Karin har hatt verv i turnforeningen eller for turnforeningen i over 20 år, altså fra rundt år 2000. Hun har hatt de fleste posisjoner i HTF-styret, og har hatt verv for HTF i turnkretsen fra 2008-2017. Lise-Karin har også hatt verv i Harstad Idrettsråd fra 2014-2017, og var da med på å lage rapporten «Idrettsbyen Harstad» som kom i 2017. Det er denne rapporten og den prioriteringslista som rapporten konkluderer med, som hele harstadidretten enstemmig vedtok å følge, og som idretten har vært enstemmig enige om å følge hvert år etterpå. Det er derfor denne rapporten som ligger til grunn for at vi til neste år kan flytte inn i den nye turnhallen.

 

Lise-Karin jobber til sammen svært mange timer hver uke for turnforeningen, og i løpet av mer enn 20 år utgjør hennes gratis og frivillige innsats alene, til sammen mange årsverk, altså mange millioner kroner i verdi for turnforeningen, for barn og unge i Harstad og for frivilligheten i Norge. Nå er det jammen på tide at turnforeningen, om ikke annet på symbolsk vis, viser Lise-Karin at vi setter pris på det hun har gjort for turnforeningen, og for barn og unge i Harstad.

 

Som et synlig symbolsk tegn på vår takknemlighet, har vi har kjøpt Lise-Karin et smykke. Det er et «Askepott-smykke» av harstadkunstneren Bjørg Nordli-Mathiesen, som vi har gravert inn «Harstad Turnforening» på. Smykket har symbolsk verdi fordi Lise-Karin er en «Askepott» for oss. Hun som alltid hjelper til når noen trenger det, men som oftest beveger seg i bakgrunnen og ikke vises så godt. Hun er den som hele tiden tilrettelegger og gjør masse jobb som andre ofte ikke ser.

 

Fra hele Harstad turnforening: Tusen takk for mer enn 20 års frivillig innsats!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen