søndag, 02 januar 2022 18:41

Godt nytt år og velkommen på trening fra mandag 3. januar!

Written by

 

Styret i HTF ønsker alle våre gymnaster, trenere, frivillige og foreldre et supert 2022. Vi håper på et år med enklere tiltak ift korona etter hvert, og at vi i stor grad skal komme tilbake til en mer normalt trenings- og konkurransehverdag, med stevner og konkurranser som vi har savnet de to siste årene.


2022 blir et veldig spennende år for HTF med oppstart av bygging av turnhallen, og med starten på en nødvendig profesjonalisering av foreningens administrasjon, slik at vi er klare til å drive en langt større forening med egen turnhall i 2023.

Smittesituasjonen er for tiden nokså oversiktlig i Harstad med 1 til 10 nye smittetilfeller pr dag i romjula, hvorav de fleste er kjente nærkontakter eller tilreisende. Til sammen er det kommet 35 nye positive tilfeller på Luftveisklinikken siden julaften. Det er også kommet noen få tilfeller med omikronvarianten i byen, og det synes klart at denne varianten smitter betydelig lettere enn de forrige variantene.

Alle skoleelever i kommunen er oppfordret til å gjennomføre hurtigtest hjemme i løpet av dagen i dag og det er delt ut tester på skolene. Vi oppfordrer alle til å teste seg i dag. Trenere som har mulighet til å teste seg oppfordres også til det. Vi håper det gir ekstra trygghet ift å avdekke smittetilfeller som ikke alt er oppdaget, og at det vil bidra til å bremse den ventede smitteøkningen med omikronvarianten. Vi oppfordrer også alle til å vaksinere seg når man får tilbud om det.

Samlet gjør dette at styret føler seg trygg på at det er riktig å starte året med trening allerede fra mandag 3. januar, men vil minne om våre enkle koronaregler:

1. Vær hjemme om du ikke er helt frisk, og test deg ved mistanke om korona. Vær hjemme ved smitte i husstanden, eller hos andre du er mye sammen med.
2. Ha god hånd- og hostehygiene - Bruk håndsprit på vei inn og ut av hallen.
3. Registrering av deltakere og trenere i Spond for smittesporing og medlemsadministrasjon.

Husk også å ikke mingle mellom partiene i hallen.

Vi planlegger også å gjennomføre en forsinket juleoppvisning (vinteroppvisning) i Harstadhallen onsdag 26. januar dersom ikke smittesituasjonen setter en stopper for det. Vi håper da å i størst mulig grad kunne bruke dugnadslisten som ble laget før jul, men vi kommer nærmere tilbake til dette. Vi oppfordrer alle partiene til å fortsette foreredelsene til oppvisningen der vi slapp før jul.

Vi gleder oss til å se dere i hallen!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen