fredag, 26 november 2021 16:38

HTFs juleoppvisning onsdag 8. desember

Written by

Velkommen til Harstad turnforenings juleoppvisning i Harstadhallen onsdag 8. desember!

 

Etter to corona-avlyste våroppvisninger og en corona-avlyst juleoppvisning er vi nå endelig klare for HTFs tradisjonelle juleoppvisning i Harstadhallen.

 

Da får vi endelig se alle våre flotte gymnaster og trenere samlet i hallen og vi får se noe av det gymnastene har jobbet med i høst. Vi har mange gymnaster som har vært med lenge, men også mange nye gymnaster i foreningen siden forrige oppvisning som var julen 2019. Vi har også fått to RG-partier (Rytmisk gymnastikk) i høst.

 

Juleoppvisningen blir gjennomført onsdag 8. desember fra kl 17:30. Dørene åpnes kl 16:30. Kom gjerne tidlig for å unngå trengsel.

 

Det blir cafe og gode muligheter for vafler, kaker og kaffe, og varme pølser for de som ikke rekker middagen. Ta med hele familien og tilbring ettermiddagen i hallen sammen med oss.

 

Betaling foretrekkes med Vipps eller kort, men kontanter går også bra. Inngang kr 100 for alle over 16 år. Overskuddet settes på sparekontoen til turnhallen.

 

Det blir også mulig å handle turnklær fra lageret vårt (begrenset utvalg), kjøpe «andel» i turnhallen, og å bytte til Idrettsstrøm fra Kraft til idretten hos Polarkraft.

 

HTF har fortsatt sterkt fokus på smittevern og vil forsøke å gjennomføre arrangementet med så lav smitterisiko som vi klarer, og vi har derfor følgende viktige coronaregler for arrangementet:

 

1. Du må ikke komme i hallen om du ikke er helt frisk, eller dersom du er usikker på om du kan være smittet pga smittede nærkontakter eller smittede i husstanden.

2. Ha god hånd- og hostehygiene og bruk håndsprit jevnlig.

3. Alle som jobber i cafeen vil bruke munnbind og vil bruke håndsprit jevnlig.

4. På tribunen vil det nødvendigvis kunne bli nokså tett, og vi anbefaler derfor alle voksne å bruke munnbind på tribunen, når man ikke spiser og drikker.

5. Turnpartiene vil bli holdt adskilt på gulvet i hallen og vi bruker håndsprit gjennom hele arrangementet.

 

Siden julenissen er avhengig av å være helt frisk på julaften og derfor må passe seg ekstra godt før jul, vil vi dessverre ikke få besøk av nissen i år, men kanskje det blir noen små presanger likevel?

 

Arrangementet vil som vanlig bli gjennomført på dugnad. Dugnadsliste følger i eget innlegg på Spond. Det er bare å melde seg på jo før jo heller.

 

Velkommen på HTFs juleoppvisning!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen