onsdag, 10 november 2021 20:55

Bestill Idrettsstrøm fra Polar Kraft med støtte til HTF

Written by

Harstad turnforening er med i Polar Krafts satsning - Kraft til Idretten!

Vil du ha en god strømavtale som også gir økonomisk støtte til Harstad turnforening– bytt til Idrettsstrøm! Prisen på Idrettsstrøm er en miks av spotpris og fastpris, og gir en god og forutsigbar pris. I gjennomsnitt har prisen i 2021 vært på 35,86 øre pr kWh. Det koster ingenting å bytte (eller å bytte tilbake) og det er ingen bindingstid. Strømmen er sertifisert som fornybar energi med Elsertifikater og faktureres etterskuddsvis.

Klarer vi å få 100 familier/firma til å bytte til Idrettsstrøm hos Polar Kraft, vil vi få en fin bonus i tillegg til årlig fast støtte. I tillegg går 1 øre pr kWh som våre støttespillere bruker, til turnforeningen, dvs at en normalt familie vil sørge for at Polar Kraft årlig utbetaler støtte på 200-300 kr til HTF. Klarer vi tillegg å få med bedrifter vil selvsagt de årlige støttebeløpene bli enda større. Støtten vil være kjærkommen og viktig når vi skal handle turnutstyr til ny turnhall for 4-6 millioner, og når vi skal profesjonalisere organisasjonen vår for å gi et enda bedre tilbud til våre gymnaster, og til alle på ventelisten. Får vi mange familier med og i tillegg klarer å få med noen firma, kan vi kanskje oppnå årlig støtte på kr 100.000.

Bytt i dag, det er kjempelett – Du gjør det på HTFs egen Idrettsstrøm-side hos Polar Kraft:
kampanje.kti.no/?kid=harstad-turnforening&fml=87

Her finner du også informasjon om strømproduktet, prisen og hvordan Kraft til idretten fungerer!

Hos Polar Kraft finner du også mer detaljert informasjon om Idrettsstrøm-produktet.
polarkraft.no/stromavtaler/privat/idrettsstrom/forvaltet-pris-idrettsstrom

Geir har alt bytta til Idrettsstrøm og kjempefornøyd, og det er også flere andre i foreningen som alt har Idrettsstrøm i kontakten sin. Jeg håper alle i HTF kan være med og verve venner og firmaer. Snakk med besteforeldre, tanter og onkler, med naboen og med jobben. Skulle du ønske å støtte en annen klubb med Idrettsstrøm er det selvsagt også helt ok, men vi vil gjerne ha deg med på HTF-laget!

Camilla Vikan i HTF-styret er vår Idrettsstrømekspert og kan også kontaktes ved spørsmål (epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf 936 56 123). På dagtid er Camilla kunderådgiver i Polar Kraft.

 

 

kraft til idretten htf

 

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen