torsdag, 30 september 2021 11:17

Harstad turnforening feirer bygging av turnhall

Written by

Harstad turnforening feirer dagens vedtak om bygging av turnhallen – Vi arrangerer «Åpen hall» i Harstadhallen søndag 21. november


Harstad turnforening vil feire kommunestyrets fantastiske vedtak i dag om å bygge turnhall med kampsport i tilknytning til Stangneshallen, og vil invitere hele Harstadidretten og alle Harstads barn og unge med på feiringen sammen med oss. Vi rigger derfor opp hele Harstadhallen som turnhall med plass til fire samtidige grupper med ca 20 deltakere i hver gruppe. Vi vil holde hallen åpen fra kl 11 og helt til senkveld om nødvendig, dersom interessen er stor. Vi stiller mannsterke med trenere, veiledere og frivillige til å gjennomføre dagen.

Alle barn og unge kan melde seg på til en alderstilpasset turntrening på ca 1,5 time. Både enkeltpersoner, mindre og større vennegrupper og hele lag/grupper på inntil 20 pers fra alle idrettslag på kan melde seg på.

Treningen vil bestå av en oppvarming og styrkedel, tøying og en del med klassisk turntrening der deltakerne får opplæring/veiledning og sikring, og får prøve ut turnøvelser, så et langt det er mulig innenfor innenfor sikre rammer.

Nærmere informasjon om påmelding kommer etter hvert på harstadturnforening.no , Facebook og i avisa, men hold av søndag 21. november dersom dere er interessert i å delta i feiringen og prøve ut turn sammen med oss.

Takk til kommunestyret for vedtaket og takk til de enkeltpolitikerne som har uttalt seg udelt positivt i dag, og til Nina Dons-Hansen som har stått i bresjen for dette sammen med oss, og som feiret med å slå hjul i kommunestyret i dag.

Vi takker hele harstadidretten og særlig isidrettene for støtten så langt! Vi vil takke kommunen, Asplan Viak og Norconsult for en meget effektiv jobb siden vedtaket i januar om å gjennomføre skisseprosjektet. Takk også til Harstad idrettsråd, karateklubben og Stangneshallen AS for godt samarbeid i skisseprosjektet.

Nå skal vi stå skulder ved skulder med isidrettene slik at vi også kan bidra til fremdrift i isanleggsprosjektene, og slik at vi får realisert hele Harstadidrettens enstemmige prioritet 1 i «Idrettsbyen Harstad», hva angår idrettsanleggsinvesteringer.

Hurra og gratulerer til alle barn og unge i Harstad og omliggende kommuner!

 

https://www.ht.no/nyheter/2021/09/30/Jubler-for-enstemmig-ja-til-%C3%A5-bygge-turnhall-%E2%80%93-En-milep%C3%A6l-etter-mange-%C3%A5r-24651668.ece

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen