søndag, 05 september 2021 20:52

Velkommen til turnsesongen 2021-2022!

Written by

Da er vi klare til å starte opp turnsesongen med treninger mandag, onsdag og torsdag i Seljestadhallen, i tillegg til gymlek i gymsalen på Medkila skole på mandager. Jeg håper alle har fått epost med info om treningstid etc. og at alle partiene nå har fått lagt ut treningene som «Arrangementer» på Spond.


Det er i forrige uke gjort en stor dugnadsjobb med å flytte det meste av turnutstyret fra Harstadhallen til Seljestadhallen, og så får vi håpe vi er tilbake i Harstadhallen om ikke så mange uker, og med noen flere timer treningstid enn vi har fått i Seljestadhallen.

Vi ber alle være ekstra observante på smittevern i høst da det er ventet en smitteøkning blant barn og unge i forbindelse med skolestart. Ha en lav terskel for å være hjemme dersom du har symptomer i hals eller nese, eller feber. Test deg så snart som mulig om du har symptomer. Bruk håndsprit på vei inn og ut av hallen og jevnlig under trening. Husk å ikke mingle mellom partiene i hallen!

Det vil snarlig komme en oppdatering på HTFs koronaretningslinjer. Våre gjeldende retningslinjer finner dere her (frem til oppdatert veileder blir lagt ut).
harstadturnforening.no/index.php/item/120-smitteverntiltak-for-turnforeningen-paminnelse

Vi jobber fortsatt med å få trenerkabelen helt på plass, men håper vi løser det siste i løpet av denne eller neste uke. Vi vil også innkalle til et trenermøte i løpet av september og kommer tilbake til dato og sted for dette.

Tirsdag kl 13:00 skal turnhallsaken opp i Formannskapet i kommunen. Møtet sendes på HT.no for de som ønsker å se. Det virker som om turnhallsaken er første sak i møtet. Mandag 30. september er det Kommunestyremøte og det er da endelig vedtak skal fattes. I mellomtiden skal saken også opp i Utvalg for oppvekst og kultur, men vi vet ikke enda hvilken dato det blir.

Vi gleder oss masse til se våre ca 300 unger, ungdommer og voksne igjen! Noen har vært med en stund, andre i mer enn 50 år?og noen er helt nye i år. Husk å ta godt vare på de nye gymnastene våre! Ser du noen som er nye eller noen som er alene, gå bort til han eller henne og si hei, så har du kanskje fått en ny kompis, og du har kanskje gitt noen den fineste velkomstpresangen turnforeningen kan gi.

I løpet av høsten har vi godt håp om at det både skal bli konkurranser, samlinger og trenerkurs, og vi ser frem til å møte de andre turnforeningene igjen.

Lykke til med turnsesongen alle sammen!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen