onsdag, 04 august 2021 14:58

HTF Løypevaktene til Arctic Race of Norway

Written by

MELD DEG PÅ!

 

Arctic Race of Norway trenger løypevakter på førstkommende søndag. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad.

 

Harstad turnforening vil stille med 10 eller flere løypevakter. Dette skal profilere HTF og skaffe gode inntekter til klubben - 1000 kr per pers. Løypevaktene får ARN-jakke og HTF T-skjorter/piquet som de kan ha under jakken.

 

mer info fra Arctic Race of Norway:

Du kan være med å arrangere sykkelrittet - og samtidig sikre ditt lag eller forening noen inntekter. Du får også en flott eksklusiv Arctic-Race-jakke.

Nå kan du være med å arrangere Arctic Race of Norway søndag 8. august. Vi trenger deg for å få gjennomført sykkelrittet på en trygg og sikker måte.

Din jobb vil i hovedsak være å sikre kryss og passeringspunkter slik at ingen forviller seg inn i løypa. Det krever ingen forkunnskaper, og du får både opplæring og en kontaktperson hos politiet. Du får også en flott jakke til odel og eie.

 

Dobler betalingen

Kommunen gir 85 per time (ca 510 kr for hele dagen) til enten ditt lag eller forening - eller til det laget eller foreningen du ønsker hvis du ikke er tilknyttet noen, for din innsats. Klarer ditt lag eller forening å stille med minst ti personer, gir vi 1000 kroner per person for hele dagen. Selv får du en flott Arctic Race-jakke.

 

Krav til løypevaktene

For å være løypevakt må man være over 18 år og gjennomføre et digitalt løypevaktkurs på en og en halv time. Man må regne med å sette av tiden fra søndag formiddag til ettermiddagen. Dette varierer litt etter hvor man er i løypa. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad, der rittet avsluttes. Vi prøver å plassere løypevaktene ut i løypa der de vil stå, man kan ikke garantere dette.

Vi har laget et eget skjema der du kan melde deg på: PÅMELDING. Etter at du har meldt deg på, tar vi kontakt slik at du er best mulig forberedt og klar i god tid før rittet starter – og slik at du får jakken i god tid.

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no/hele-ruten

 

Meld dere på HER og send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med info om at dere stiller fra HTF.

 

Takk! :)

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen