tirsdag, 06 april 2021 18:42

Vel overstått påske og velkommen på trening!

Written by

 

Vi håper alle har hatt en fin påskeferie med feiring, god mat og fysisk aktivitet. Det er fortsatt en oversiktlig smittesituasjon i Harstad med det siste bekreftede smittetilfellet 30. mars.

 

Det er pt ikke lokale regler for Harstad kommune som begrenser vår aktivitet harstad.kommune.no/spesielle-tiltak-for-harstad.526812.no.html, og det er således de nasjonale reglene som gjelder. Disse er ivaretat i våre koronaretningslinjer som dere finner her harstadturnforening.no/index.php/item/120-smitteverntiltak-for-turnforeningen-paminnelse.  

 

Minner om at ingen må komme i hallen dersom de ikke er helt friske, eller er i isolasjon, karantene eller ventekarantene etter test. Dersom noen har vært på reise i påsken til utlandet eller til områder i Norge med høyt smittetrykk, forutsetter vi at det er tatt koronatest ved hjemkomst til Harstad og at man har fått (negativt) svar på denne. Dersom noen har vært på slik reise og ikke har tatt koronatest ved hjemkomst, ber vi om at disse ikke kommer i hallen denne uka, men starter først fra neste uke.

 

Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen