onsdag, 03 mars 2021 18:25

Idretten stengt tom. 17. mars kl 14:00

Written by

Harstad kommune har i ekstraordinært formannskapsmøte i dag, stengt ned bl.a. innendørs idrett frem til onsdag 17. mars kl 14:00. Harstadhallen og gymsalen i Medkila vil således være stengt. HTF forholder seg til dette og avlyser derfor alle treninger frem til onsdag 17. mars. Hovedtrenerne holder kontakt med partiet sitt, og avlyser treninger/arrangementer i Spond.

 

Det er selvsagt synd at vi må holde stengt såpass lenge, men vi håper dette drastiske tiltaket vil medføre at vi slipper en ny stor smitteoppblomstring, med de store konsekvensene det får både for idrett, skole og næringsliv for påsken og for våren.

 

Vi håper alle gymnaster holder seg selv, og familien:-), i form med hjemmetrening og utendørs aktivitet, og at dere fortsatt er sosiale, primært innenfor familien og skolekohorten, eller i små grupper. 

 

Anbefaler også å gjøre enkle turnøvelser og styrke- og bevegelighetsøvelser et par ganger pr uke, og det finnes mange gode videoer både på Youtube og på NGTFs videobank video.gymogturn.no og på Skadefri-appen som kan lestes ned gratis. Det går selvsagt fint å trene sammen med noen andre, for eksempel på partiet ditt, med video på Facetime eller Snap mv.

 

Ellers anbefaler vi selvsagt å utnytte denne muligheten til å bedrive utendørs vinteridrett. Det er jo fint at vi i alle fall har fått snø nå, og ettermiddagene bli lysere og lengre hver dag.

 

I mellomtiden jobber vi videre med turnhallprosjektet vårt, og så er det styremøte med forberedelser til årsmøtet vårt som skal være 24. mars. Alle er velkommen på digitalt årsmøte.

 

Hold ut så ses vi snart igjen i hallen!

 

harstad.kommune.no/midlertidig-forskrift-om-forebygging-av-koronasmitte-i-harstad-kommune.6372210-175063.html

 

ht.no/sport/2021/03/03/Idrettskretsen-kritisk-til-at-barn-og-unge-rammes-–-De-bør-få-et-tilbud-23588591.ece

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen