søndag, 28 februar 2021 12:11

HTF avlyser alle treninger frem til onsdag 3. mars

Written by

Som følge av ny oppblomstring av koronasmitte i Harstad den siste uka, velger vi å utsette oppstart av treninger i HTF etter vinterferien, i første omgang frem til onsdag 3. mars.

 

De siste dagene har vi fått 13 nye smittetilfeller i byen, bl.a. på UNN og på UIT. Dette har medført ca 800 personer i karantene, herunder har vi karantene både trenere og gymnaster i HTF. Det skal tas en rekke koronatester i dag og i morra, og vi antar at vi i løpet av mandag og tirsdag får svar på en betydelig del av disse prøvene, slik at vi tirsdag kveld kan ta en rikitg beslutning for resten av uka. Vi vil da antakelig også få svar på om dette dreier som mutert virus, som er mer smittsomt enn det opprinnelige viruset.

 

Kommunen tillater i sine regler fortsatt trening for folk under 20 år, men HTF velger en litt strengere linje frem til vi ser hvordan situasjonen utvikler seg de neste dagene. Som dere vet har vi gymnaster fra alle skoler i byen og fra flere kommuner. Det samme gjelder våre trenere. Vi har også en rekke trenere som jobber i helsevesenet, og vi må derfor være ekstra forsiktig og føre var.

 

Ber om at trenerne tar kontakt med alle gymnaster/foreldre på partiet via Spond og avlyser treningene/arrangementer, i første omgang frem til onsdag. Ny informasjon kommer fra styret tirsdag kveld.

 

Anbefaler alle, gymnaster, trener og foreldre til å strengt begrense kontakt med folk ut over egen familie og skole-kohort, den kommende uka, for å bidra til at vi får slått ned det nye utbruddet i byen vår så raskt som mulig.

 

Take care!

 

ht.no/incoming/2021/02/28/Her-er-kommunens-midlertidige-forskrift-om-forebygging-av-koronasmitte-i-Harstad-23568838.ece

 

harstad.kommune.no/aatte-nye-smittede-ber-800-gaa-i-karantene.6371343-175063.html

 

harstad.kommune.no/spesielle-tiltak-for-harstad.526812.no.html

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen