torsdag, 20 november 2014 07:49

Draktbestilling høst 2014

Written by

Denne høsten har styret jobbet med å fornye drakter og overtrekksdressene vi har i Harstad Turnforening. Derfor har det tatt noe lengre tid før vi kunne legge ut bestilling av drakter og annet utstyr. Det vil derfor ikke bli mulig å få de nye draktene før jul i år.

 

Vi legger ut info på Facebook og hjemmesiden når det er klart for å kunne bestille drakter. Dere vil da finne link til webshop oppe på siden, alt av utstyr bestilles i webshop’en inne på MySoft- siden. Det vil da være nye drakter både for gutter og jenter, og en ny type overtrekksdress, som er mer anvendelig for gymnastene.

Merk; de som har gamle drakter og overtrekksdresser, kan bruke disse til trening og juleforestillingen i år. Info om når vi tenker alle bør ha ny dress og drakt, kommer etter hvert.

Siden vi ikke rekker å få draktene og overtrekksdressene til juleforestillingen, kan de som ikke har drakt, benytte sort, tettsittende bukse og turn-tskjorte, eller det som trenerne ønsker for sitt parti. Turnsko kan man få kjøpt på Aion i Harstad sentrum.

Grunnen til at vi bytter ut drakter og overtrekksdresser, er at de gamle draktene var vanskelig å få lik farge av til både gutter og jenter, og særlig buksene på overtrekksdressene var lite behagelige for gymnastene. Når vi alle er kledd likt, ser vi både mer «proffe» og stilige ut, derfor er like farger på gutte – og jentedrakt viktig. De nye draktene er også uten spenne i nakken for jentene, noe flere har klaget på tidligere. Guttene får også en mer tildekket modell, med korte ermer i stedet for «badedrakt-stropper».

Det vil være mulig å kjøpe bukse og jakke til overtrekksdressen hver for seg.

Det blir mulighet til å kjøpe en flott hettegenser med kult trykk – følg med! J

 

Oversikt over antrekk til oppvisninger og stevner:

GUTTER: Turndrakt med strekkbukse, sorte turnsko og overtrekksdress. (Shorts til små gutter som ikke passer strekkbuksa, eller til trening.)

JENTER: Turndrakt og thigts (3/4 lang), sorte turnsko og overtrekksdress.

Sprek turnhilsen fra styret i Harstad Turnforening

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen