søndag, 06 september 2020 10:51

Gratulerer med første uke med turntrening!

Written by

 

Hei alle trenere og alle gymnaster, og særlig alle nye trenere og alle nye gymnaster. Gratulerer med vel gjennomført første uke. Vi har vært til sammen nesten 40 trenere, og ca 250 gymnaster i hallen i løpet av uka. I løpet av noen uker vil vi antakelig være ca 300 gymnaster. Det har vært fantastisk å se turnforeningen komme skikkelig i gang igjen etter koronastengning og sommerferie. Jeg blir skikkelig glad og stolt over at turnforeningen klarer å gi et meningsfullt fritidstilbud til så mange unge mennesker. Det har stor betydning for den enkelte og er viktig både for den fysiske og psykiske helsen. Det er rett og slett en god innsats for folkehelsen, og så er det morsomt!

 

Om vi får det til vil vi også starte opp med Voksenturn på fredager fra kl 17:30-19:30, fra fredag 11. september. Det er ca 40 voksne (over 20 år) som har sagt seg interessert i voksenturn.

 

Det har vært i tillegg vært jobbet godt med smittevern både før oppstart og hele denne uka, både mht. til rutiner, personlig hygiene/spriting av hender og trening i partier/grupper, samt registrering av deltakelse i Spond-appen. Registrering av deltakelse vil være viktig ift. smittesporing dersom vi får en smittesituasjon.

 

Det har gått veldig bra! Jeg tror likevel vi kan bli enda litt bedre på å holde avstand inne i hallen. Det er helt klart at det er vanskelig, men med fokus på dette fra trenerne, særlig når gymnastene står i kø, tror jeg vil kan klare å bli enda litt bedre på det. Vi må huske på at vår aktivitet samler gymnaster fra alle skole/bydeler og fra flere kommuner. Vi må derfor ta et viktig ansvar for å unngå økt smittespredning via turntreningene våre.

 

Takk for jobben så langt, og lykke til med sesongen!

 

Hilsen styret i HTF

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen