tirsdag, 14 april 2020 08:36

Barneidrettsforsikringen omfatter også egentrening

Written by

Hei alle våre flotte gymnaster. Vi håper dere har hatt en fin påske og kost dere i snøen som vi er så heldig å fortsatt ha her nord.

 

All organisert idrettsaktivitet er fortsatt avlyst inntil videre på grunn av corona-smittefaren. Slik vi i turnforeningen trener med ca 60-100 personer samlet i Harstadhallen, vil vi ikke kunne starte opp organisert trening før det åpnes for dette fra helsemyndighetene og Idrettsforbundet, og vi i tillegg er sikre på at vi kan gjennomføre treningene på en betryggende måte for alle. Vi vet fortsatt ikke når det vil bli.


Vi håper dere alle er aktive og at dere holder dere i aktivitet og i form ved å være ute på tur, for eksempel på ski eller truger eller på beina, og nå kommer snart sykkelsesongen. Det er også en rekke fantastiske treningsopplegg på YouTube, forskjellige apper som Seven m.fl. og på mange andre kanaler som NRK og TV2. De fleste av dere kan også Uptown funk-programmet vårt som er veldig bra og allsidig trening. Her er en innspilling som ligger på YouTube https://www.youtube.com/watch?v=u2EGLIyDkXE . Ta gjerne med hele familien på en Uptown funk-økt + Seven-økt, og gjerne to runder om dere klarer. Eller gjennomfør trening sammen med venner på FaceTime e.l. Alle bør om mulig prøve å få til minst 2-3 treningsøkter pr uke, i tillegg til skolens gymtimer mv.


Som dere ser under er Idrettsforbundets barneidrettsforsikring endret slik at den også nå omfatter egentrening. Det betyr at dere er omfattet av forsikringen også om dere er uheldige og skader dere under egentrening. https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/na-dekker-barneidrettsforsikringen-ogsa-egentrening/


Håper vi alle rekker å samles i Harstadhallen igjen til turntrening før sommeren, men det er mulig at oppstarten vil måtte bli i mindre grupper enn vanlig og ev. med andre tiltak i begynnelsen, men det kommer vi tilbake til når vi vet når vi kan begynne å starte opp igjen.


Vi savner å se både gymnaster og foreldre i hallen.


Hold ut, alt blir bra!

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen