Vi er selvfølgelig på facebook også...
Tanya Johannessen

Tanya Johannessen

 

Treningstider for sesong 2021/2022  

 

Foreløpig i Seljestadhallen (mens vaksineringen pågår i Harstadhallen)

 

mandag onsdag torsdag
16:30- 17:00 JR/SR Guttepartiet   Mix 2014/2015 MIX1 16:30- 17:00
17:00- 17:30 JR/SR Rekrutt Guttepartiet Gymlek 2014/2016 Mix 2013 Jenter 2011/2012 Mix 2014/2015     MIX1 JR/SR 17:00- 17:30
17:30- 18:00 JR/SR Rekrutt Mix 2012 Gymlek 2014/2016     Mix 2013 Jenter 2011/2012 MIX2 Rekrutt JR/SR 17:30- 18:00
18:00- 18:30 JR/SR Rekrutt Mix 2012 Mix 2013     Jenter 2011/2012     MIX2 Rekrutt JR/SR 18:00- 18:30
18:30- 19:00                       MIX2 Rekrutt     JR/SR     18:30- 19:00
Gymlek 2017-2018

tirsdag

17:00-18:00  Medkila skole

  onsdag    

 

Kontaktinformasjon til trenere og invitasjon til treninger finner dere i Spond. 

 

I år ble det sendt eposter til de nye og de som endret parti, resten av "gamle" gymnaster får invitasjon bare direkte i Spond.

 

Ta konktak med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ved spørsmål.

 

MELD DEG PÅ!

 

Arctic Race of Norway trenger løypevakter på førstkommende søndag. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad.

 

Harstad turnforening vil stille med 10 eller flere løypevakter. Dette skal profilere HTF og skaffe gode inntekter til klubben - 1000 kr per pers. Løypevaktene får ARN-jakke og HTF T-skjorter/piquet som de kan ha under jakken.

 

mer info fra Arctic Race of Norway:

Du kan være med å arrangere sykkelrittet - og samtidig sikre ditt lag eller forening noen inntekter. Du får også en flott eksklusiv Arctic-Race-jakke.

Nå kan du være med å arrangere Arctic Race of Norway søndag 8. august. Vi trenger deg for å få gjennomført sykkelrittet på en trygg og sikker måte.

Din jobb vil i hovedsak være å sikre kryss og passeringspunkter slik at ingen forviller seg inn i løypa. Det krever ingen forkunnskaper, og du får både opplæring og en kontaktperson hos politiet. Du får også en flott jakke til odel og eie.

 

Dobler betalingen

Kommunen gir 85 per time (ca 510 kr for hele dagen) til enten ditt lag eller forening - eller til det laget eller foreningen du ønsker hvis du ikke er tilknyttet noen, for din innsats. Klarer ditt lag eller forening å stille med minst ti personer, gir vi 1000 kroner per person for hele dagen. Selv får du en flott Arctic Race-jakke.

 

Krav til løypevaktene

For å være løypevakt må man være over 18 år og gjennomføre et digitalt løypevaktkurs på en og en halv time. Man må regne med å sette av tiden fra søndag formiddag til ettermiddagen. Dette varierer litt etter hvor man er i løypa. Løypevaktene plasseres ut fra Tjeldsundbrua til Sørvik, over Kvæfjord og til sentrum av Harstad, der rittet avsluttes. Vi prøver å plassere løypevaktene ut i løypa der de vil stå, man kan ikke garantere dette.

Vi har laget et eget skjema der du kan melde deg på: PÅMELDING. Etter at du har meldt deg på, tar vi kontakt slik at du er best mulig forberedt og klar i god tid før rittet starter – og slik at du får jakken i god tid.

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no

 

 https://www.arctic-race-of-norway.com/no/hele-ruten

 

Meld dere på HER og send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med info om at dere stiller fra HTF.

 

Takk! :)

Siste mulig treningsdag i Harstadhallen er mandag 14. juni, da opprigging til vaksinering starter allerede onsdag 16. juni.

 

Følg med i Spond for mer.

søndag, 25 april 2021 10:23

Protokoll fra Årsmøte 2021

Her kan dere laste ned protokollen:

onsdag, 14 april 2021 14:22

Digital årsmøte - tilkobling på Teams

Link til møte: 

 

Microsoft Teams møte

 

Bli med fra datamaskin eller mobilapp

 

Klikk her for å bli med på møtet

 

Finn ut mer | Møtealternativer

 
Vedlagt følger årsmøtepapirer til HTF årsmøte onsdag 14. april kl 20:00. 

Lenke til oppkobling på Skype eller Teams kommer på hjemmesiden et par timer før møtet. 

Vel møtt!

 

Vi håper alle har hatt en fin påskeferie med feiring, god mat og fysisk aktivitet. Det er fortsatt en oversiktlig smittesituasjon i Harstad med det siste bekreftede smittetilfellet 30. mars.

 

Det er pt ikke lokale regler for Harstad kommune som begrenser vår aktivitet harstad.kommune.no/spesielle-tiltak-for-harstad.526812.no.html, og det er således de nasjonale reglene som gjelder. Disse er ivaretat i våre koronaretningslinjer som dere finner her harstadturnforening.no/index.php/item/120-smitteverntiltak-for-turnforeningen-paminnelse.  

 

Minner om at ingen må komme i hallen dersom de ikke er helt friske, eller er i isolasjon, karantene eller ventekarantene etter test. Dersom noen har vært på reise i påsken til utlandet eller til områder i Norge med høyt smittetrykk, forutsetter vi at det er tatt koronatest ved hjemkomst til Harstad og at man har fått (negativt) svar på denne. Dersom noen har vært på slik reise og ikke har tatt koronatest ved hjemkomst, ber vi om at disse ikke kommer i hallen denne uka, men starter først fra neste uke.

 

Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

 

Kommunen har i dag besluttet en viss lettelse i bestemmelsene for nedstengningen av idretten som følger:

 

-          Under 13 år – Inntil 20 i hver gruppe, men krav om 1 m avstand (unntak for utøvelse av aktiviteten og sikring) og å tilstrebe å ikke blande barn fra skoler med forskjellig tiltaksnivå.

 

-          13-20 år – Inntil 10 i hver gruppe, men krav om 1 m avstand (unntak for utøvelse av aktiviteten og sikring) og å tilstrebe å ikke blande barn fra skolen med forskjellig tiltaksnivå.

 

HTF har gymnaster på partiene på tvers av alle skoler og flere kommuner og har ikke skoletilhørighet som del av informasjonen i medlemsregisteret vårt. Det vil være vanskelig å klare å oppfylle tilstrebe-bestemmelsen om å ikke blande skoler/kohorter for HTF, både pga manglende informasjon, men også pga måten våre partier er organisert på. HTF har organisert partiene med inntil 20 gymnaster og grupper på opp til 10 lar seg ikke enkelt løse for de over 13 år.

 

Vi har også en rekke trenere i helsevesenet som kan ha strengere regler for deltakelse i hallen.

 

Til tross for vårt ønske om å åpne opp så snart som mulig på en trygg måte, har styret i HTF besluttet å fortsatt holde stengt til fredag 26. mars kl 14:00. Vi har også konferert med noen av trenerne for å få innspill ift. dette. Det vil i praksis si at det er stengt til over påske iom at HTF normalt følger skoleruta, men det er pt åpent for at partiene selv kan velge gjennomføre treninger i påskeuka (etter 26. mars kl 14:00) så lenge hallen er åpen. Det avgjøres av hovedtrener som kommuniserer dette ut til eget parti.

 

Det kan selvsagt komme nye bestemmelser og endringer innen fredag kl 14:00. Vi vil i så fall holde dere orientert om dette på Spond og på hjemmesiden.

 

Det hadde vært supert om partiene klarer å gjennom føre en trening eller en sosial aktivitet digitalt eller ute i løpet av denne uka. Så får vi bare håpe at det etter påske vil være mindre smitte og at vi igjen da kan åpen vårt treningstilbud, da vi vet dette er viktig for mange.

 

Ønsker dere alle sammen en god påske og håper været hjelper oss til å kunne være aktive ute i påska.

 

Ta godt vare på hverandre og hold avstand og god håndhygiene i påska!

 

  

harstad.kommune.no/gjoer-lettelser-i-de-lokale-tiltakene.6376837-175063.html

ht.no/nyheter/2021/03/22/Tillater-trening-for-de-under-20-år-men-med-visse-forbehold-23693295.ece

onsdag, 17 mars 2021 17:06

Idretten stengt til 26. mars kl 14:00

Formannskapet i Harstad kommune har i ekstraordinært møte i dag 17. mars bestemt fortsatt nedstengning i håp om å klare å slå ned smitteutbruddet i Harstad helt og fullt. Innendørs organisert trening vil da ikke være tillatt, og Harstadhallen vil være stengt. 

 

Nedstengningen gjelder frem til fredag 26.03.2021 kl 14:00. Uka etter er det skolefri pga påske og HTF har da normalt stengt. Det er likevel åpent for partiene å arrangere treninger i den stille uke, gitt at det innen den tid ikke er kommet ytterligere vedtak om nedstengning, og jeg oppfordrer trenerne til å vurdere det. 

 

Vi håper dette strenge tiltaket virker slik at det medfører at vi kan holde åpent igjen etter påske!

 

Ellers får vi glede oss over nysnøen og lyset og holde oss i aktivitet på ski og på akebrett. 

 

Stay safe!

Harstad turnforening innkaller med dette til årsmøte for 2021, onsdag 14. april kl 20:00 (flyttet fra 24. mars pga. møtekollisjon). NIF har gitt alle idrettslag utsat frist med avvikling av årsmøtet frem til 15. juni. Pga. koronapandemien vil årsmøtet også i år måtte gjennomføres digitalt på Teams eller på Skype.

Påloggingslenke til digitalt møte vil bli lagt på hjemmesiden og på Spond noen timer før møtet. Det vil være et «testmøte» på samme pålogging kl 19:30 om noen ønsker å teste pålogging, mikrofon og høyttaler og ev. kamera. Vi vil komme tilbake til prosedyre for ev. digitale avstemninger, men sms eller epost vil kunne være aktuelt. For at møtet skal kunne gjennomføres på en god måte ber vi alle logge på i god tid, ha mikrofon avslått/i mute, når dere ikke snakker.

Sakslisten for årsmøtet er iht. HTF vedtekter (lov for HTF vedtatt på årsmøtet 22.03.2018) som følger:

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkalling og saksliste
3. Valg av dirigent, sekretær og to representanter til å underskrive protokollen
4. Årsmelding for 2020
5. Regnskap for 2020
6. Innkomne saker
7. Medlemskontingent
8. Budsjett 2021
9. Valg
10. Evt.

Saker/forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest to uker før årsmøtet, dvs. senest 31. mars.

Sakspapirene til årsmøtet vil være klare senest en uke før årsmøtet, dvs. senest 7. april, og vil da bli lagt ut på hjemmesiden. Papirene kan også fås tilsendt på epost ved henvendelse til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. HTFs vedtekter/lov og protokoll fra årsmøtet i 2020, ligger under innkallingen på hjemmesiden.

Valgkomiteen består av Thomas Backer-Grøndahl og Sverre Amdam på Gymlek. Dere når disse via Spond.

Som del av årsmeldingen vil det bli redegjort kort bl.a. for Turnhallprosjektet og koronasituasjonen, men etter gjennomført formelt årsmøte, vil vi åpne for et uformelt medlemsmøte der bl.a. turnhallprosjektet, koronasituasjonen og andre tema kan diskuteres åpent.

Vel møtt!

Side 1 av 5

Nyttige lenker

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Adresse

Harstad Turnforening
Postbox 136
9482 Harstad
leder@harstadturnforening.no
medlemsansvarlig@harstadturnforening.no

Bankkontonr: 47300919037

 

Alle rettigheter reservert Harstad Turnforening
Utviklet av John-Eilif Eliassen