Vi er selvfølgelig på facebook også...
Lise-Karin Fjærli

onsdag, 21 mars 2018 00:00

Saksliste årsmøte 22.3.18

Årsmøte avholdes i møterom Harstadhallen torsdag 22.3.18 kl 1930.

Alle medlemmer over 15 år er stemmeberettiged.

Saksliste:

sak 1 Godkjenne de stemmeberettigede

sak 2 Godkjenne innkalling og saksliste

sak 3 Valg av dirigent, sekretær og 2 repr. til å undertegne protokollen

sak 4 Årsmelding 2017

sak 5 Regnskap 2017

sak 6 Innkomne saker

6.1    Ny lovnorm

sak 7 Medlemskontingent

sak 8 Budsjett 2018

sak 9 Valg

Vel møtt:-)

tirsdag, 06 mars 2018 00:00

Påmelding til Barnekretsturnstevne 2018

Da er det klart for påmelding til årets Barnekretsturnstevne. De som kan delta på dette stevnet er de som går i 1. - 6. klasse. (Født 2006-2011). Stevnet går av stabelen 26.-27. mai 2018 og det er Tromsø Turnforening som er arrangør.

Styret innkaller herved til årsmøte i Harstad Turnforening, torsdag 22. mars kl 1930 på møterommet i Harstadhallen.

Forslag til saker som ønskes behandlet på årsmøte må være styret i hende senest 8. mars, på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Saksliste vil blir gjort tilgjengelig på hjemmesiden senest en uke før årsmøtet.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fyllt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst en måned, og ha betalt kontingent.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen styret.

Troms Gymnastikk og Turnkrets inviterer i samarbeid med Bardufoss Turnforening til

UNGDOMS OG VOKSENKRETSTURNSTEVNE 21. og 22. april 2018.
Stevnet er for de som er født i 2005 og tidligere. Vi kjører med buss fra Harstadhallen lørdag morgen. Prisen inkluderer buss, overnatting, aktiviteter og alle måltider. Man kan gjerne benytte annen transport og overnatting, men prisen er den samme. Overnatting blir på Bardufoss Ungdomsskole, rett ved hallen. Aktiviteter vil være åpen hall med innleide trenere i skranke og bom,  polarbadet (vannskliekonkurranse, We Bit, uteboblebad etc.) og zumba i hallen.

PÅMELDING gjøres via vår hjemmeside, www.harstadturnforening.no,  link ligger under fanen Webshop. Du velger da varegruppe Stevner og varen Deltaker ungdoms- og voksenkretsturnstevnet 2018. Under størrelse velger du Overnatting (overnatte på skolen) eller ikke overnatting. Under farge velger du om gymnasten skal være med bussen eller ikke. Etter å ha lagt i handlevogn kommer du til bekreftelsesbildet.

Påmeldingsfrist er onsdag 28. februar! Dette er absolutt siste frist og det vil ikke bli åpnet for påmelding etter fristen.

Faktura kommer på mail. Pris for hele helgen, inkl transport og overnatting, alle måltider (lunsj, middag og kvelds lørdag og frokost og lunsj søndag) og aktiviteter er kr 1.200,- pr gymnast. Faktura må også være betalt innen 1. mars for at påmeldingen skal være gyldig. Påmelding er bindende.

Velkommmen med påmelding til stevnet - dette blir gøy:-)

Spørsmål? Ta kontakt på mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
torsdag, 02 november 2017 00:00

Juleavslutning

Årets juleavslutning er i Harstadhallen onsdag 29. november kl 1800-2000.

Det er besluttet at vi ikke lengre skal ha turndrakter i webshop. Dette må alle bestille på egenhånd.

Gå inn på hjemmesiden til leverandør: https://www.tt-gymnastics.no/

Jentedrakt: Basic V505, 3/4 lang bukse: P754MA,  Hotpants: P758MA, Hårstrikk: HP002

Guttedrakt: B26, strekkbukse gutt: B61

Turnsko: 211

Spørsmål? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gymsalen er stengt for trening på grunn av skolearrangement

fredag, 13 oktober 2017 00:00

Trampettsikringskurs 1

Troms Gymnastikk- og Turnkrets arrangerer i samarbeid med Harstad Turnforening Sikringskurs 1 Trampett, 18.-19. november i Harstad. Mats Thomsen er instruktør.

Invitasjon og mer informasjon finner du her: https://www.gymogturn.no/events/event/sikringkurs-1-trampett/

mandag, 09 oktober 2017 00:00

Avlyst trening

All trening på kveldstid utgår på Medkila skole mandag 9. okt og tirsdag 10. okt, da skolen benytter gymsalen til skolefotografering.

onsdag, 27 september 2017 00:00

Foredrag Antidoping Norge

Som kjent har Harstad Turnforening gjennomført modulen rent idrettslag og utarbeidet en antidoping policy for vårt idrettslag. Dette ligger som egen fane her på hjemmesiden

Vi er nå så heldig å få Knut Ståle Arntsen fra Antidoping Norge til å holde foredrag for oss mandag 2. oktober 2017 kl 1800. Arrangementet vil være i kantinen på forsvarsbygg. (6. div.gate 12)

Foredraget er generell info om doping på et enkelt nivå, hvem doper seg som samfunn og idrettsspørsmål, medisinske fritak og fallgruver med kosttilskudd.

Vi ønsker etter dette at alle våre utøvere over 15 gjennomfører modulen ren utøver som et ledd i arbeidet med antidoping.

Side 1 av 3