søndag, 05 september 2021 20:46

HTF starter opp med Rytmisk gymnastikk i løpet av høsten

Som dere vil se i HT snart skal vi starte opp et ellet to partier med Rytmisk gymnastikk (RG) i løpet av høsten. (Tidligere het grenen Rytmisk sportsgymnastikk).

RG utøves både individuelt og som lag (5 stk), og man bruker redskapene ring, ball, køller, bånd og tau.

Vi har vært så heldige å få med oss Roxana Mazaroi som flyttet til Harstad fra Italia i vår, som RG-trener. Hun har erfaring på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, både som gymnast, trener og som dommer, både i Romania og i Italia. Hun har blant annet deltatt i EM i 2005.

Vil du vite mer om RG kan du kikke på disse lenkene eller søke på youtube:

gymogturn.no/grener-og-aktiviteter/konkurransegrener/rytmisk-gymnastikk/om-grenen-rytmisk-gymnastikk

video.gymogturn.no/folder/rytmisk_gymnastikk

Dere vil møte Roxana som hjelpetrener på troppsturn i høst i Seljestadhallen frem til vi er tilbake i Harstadhallen og vi er klare til å starte opp med RG i HTF. Vi kommer tilbake til hvordan man kan søke seg inn på RG-partiene etter hvert.

Den planlagte turnhallen er før øvrig også dimensjonert for RG med et eget flerbruksareal/gymsal med 9 meters takhøyde, og vi håper vi innen den tid har mange RG-partier i HTF.